Pc Szabó számítógép javítás, laptop szerviz

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Szervizünk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig 9-12-ig 14-16 óráig.
Szombaton zárva.

A hibás készüléket a szervizben átvesszük.

Keszthely, Rákóczi u. 1.
06-30-50-207-50

Elérhetőségünk:

Szabó Krisztián
Tel: 06-30-50-207-50 

Nyitvatartásunk:

Hétfő-Péntekig
9-12, 14-16 óráig

Szombaton
zárva

8360 Keszthely, Rákóczi u. 1.
www.pcsz.hu

Délutáni kiszállásunk telefonos egyeztetés alapján történik 12-19 óráig

PC Szabó csapata

Szpc szabó krisztianabó Krisztián
Informatikus

Krisztián 2000-ben végzett jeles érdemjeggyel Rendszergazdaként. Eleinte általános szervizesként tevékenykedett több cégnél is, majd belekóstolt a grafikai munkák világába is. Vállalkozását 2002-ben indította. Mára több ezer elégedett ügyfelet tudhat magáénak, akik közül sokan rendszeresen igénybe veszik számítástechnikai megoldásait. Tudását az általános számítástechnikai szervizelésben, új számítógépek összeállításában, azoknak karbantartásában, valamint szoftveres tanácsadásban mélyítette el. Adatmentési szolgáltatásait és tippjeit számos cég napi szinten kamatoztatja. Munkáját alapvetően meghatározza, hogy mind a tanácsadásban, mind a szervizelésben érthetően fogalmazzon, és egyszerű, kész megoldásokat nyújtson ügyfeleinek. Feleségével, Paulával ők alkotják a PC Szabó csapatát.

 

pc szerviz poliSzabóné Wentzely Paula
Informatikai ügyintéző, Ügyfélmenedzser

Paula 10 évig dolgozott a kereskedelemben. Ezalatt az időszak alatt nagyon sok emberrel találkozott, kommunikált, ismerkedett meg. Az informatikai világa, a szerelés világa mindig is inspirálóan hatott rá.          
Fontosnak érzi, hogy munkája során olyan hozzáadott értéket adjon, hogy a folyamat végén az ügyfél nem csak egy jobb géppel, hanem személyes élményekkel is gazdagodjon. A munka sokrétű emberi és gépi mivolta ösztönzően hat rá. A számítógépet mind apró részeiben, mind egészében tökéletesen átlátja. Krisztiánnal együtt egy jól működő, "olajozott" csapatot alkotnak, melyben nagyon jól kiegészítik egymást. Ügyesen bánik a szerszámokkal, szenvedélye elemeire szedni a számítógépeket, majd megjavítva komplex egészet alkotni a rendelkezésre álló alkatrészekből. Mindig örömmel tölti el, ha sikerült hozzájárulnia más sikeres munkájához.